NŐTÍPUSOK AZ ANYASÁGBAN

NŐTÍPUSOK AZ ANYASÁGBAN


NŐTÍPUSOK AZ ANYASÁGBAN

A hagyományos felfogás szerint a normális nő az, aki megfelel az átlagnak; - vagyis egy modellnek, egy olyan szerep-együttesnek, amit a társadalom aktuálisan a nőtől elvár. Valamennyien tudjuk azonban, hogy nő és nő között óriási különbségek vannak. Ami az egyik nő számára létfontosságú, annak a másik számára esetleg nincs, vagy alig van jelentősége.

A találkozók során megismerkedünk a jungiánus pszichológus Jean Shinoda-Bolen által kialakított nőtípusokkal, megvizsgáljuk, melyek azok, amelyek a személyiségedben megjelennek, és megállapítjuk, melyek versengenek az életedben a vezető szerepért, illetve melyik az az istennő, akinek a legnagyobb teret engedve lehetsz saját életed főszereplője.

A foglalkozás ideje (nap, óra): az érdeklődőkkel egyeztetve, hétfő délelőtt vagy ha úgy van rá igény, akkor kéthetente szombat délelőtt, összesen 7 alkalommal 1.5 óra

Részvételi díj: 9 000 Ft/alkalom

Jelentkezés és bővebb információ: Palkovics Beáta életviteli, párkapcsolati coach és tanácsadó | +36 20 367 0483 | bea@magasrarepulni.hu | https://magasrarepulni.hu/ | Facebook: Magasra repülni-Palkovics Beáta

 

 

 

Részletek
Időpont
2022. 09. 05. és 2023. 05. 29. között hetente:
Hétfő 10:15 - 11:15
Legközelebbi alkalom
-
Foglalkozásvezető

Palkovics Beáta
Email: palkovics.bea@gmail.com
Telefonszám: +36 20 203670483
Bemutatkozás:
Palkovics Beáta vagyok, önismereti és párkapcsolati coach és házassági tanácsadó. Küldetésem, hogy friss szülőket kísérjek az úton, mely során egyénileg és párként is megtalálják a helyüket a számukra gyökeresen megváltozott világban. Anya, társ, gyermek, testvér, meny és sógornő a családomban betöltött szerepeimet végtelenül sokáig tudnám sorolni. Kamaszkorom óta áll érdeklődésem középpontjában az emberi lélek és a tudatosság kapcsolata. Pedagógia-pszichológia szakos középiskolában végeztem, majd a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szereztem bölcsész diplomát. 2018 óta foglalkozom coachinggal, végzettségemet 2020 nyarán szereztem, és azóta is folyamatosan képzem magam. Gyerekkorom óta mindenben a legjobb akartam lenni, később egy mentőautóban végződő pánikroham után döntöttem el, hogy komolyan foglalkozom önismerettel. Tízéves saját terápiás tapasztalattal rendelkezem, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy valaki felelősen lépjen segítő pályára. Évek tapasztalatával a hátam mögött mély meggyőződéssel mondom, hogy aki elköteleződik a módszer iránt, közelebb kerül a céljaihoz, megvalósítja azokat, és magabiztosabb lesz élete minden területen. Saját életemben a család a legfontosabb. Tapasztalatból tudom, hogy az az ember, akinek otthon rendben van az élete, szárnyakat kap, ily módon, ha itt van elakadásunk, az létünk valamennyi színterére kihat. Vallom, hogy csak mi adhatunk szárnyat magunknak és gyerekeinknek. Én itt vagyok, és támogatlak téged. Várlak szeretettel!

Összes programja