PÁRKAPCSOLATI TANÁCSADÁS

PÁRKAPCSOLATI TANÁCSADÁS

PÁRKAPCSOLATI TANÁCSADÁS

Neked mik a legfontosabb szükségleteid? Mennyire elégíted ki a párod legfontosabb szükségleteit? Beszéltetek már erről?

Ahhoz, hogy jól működő, tartós párkapcsolatban éljünk, elengedhetetlen, hogy ismerjük saját és párunk szükségleteit, és a legfontosabbakat folyamatosan kielégítsük.

Ezeken az alkalmakon megismerkedünk a hét párkapcsolati szükséglettel, megvizsgáljuk, melyik mennyire fontos számunkra, és képet kaptok arról, hol álltok ezzel most, illetve mi és hogyan lehetne még jobb a kapcsolatotokban.
 

Időpont: előzetes egyeztetés alapján 

Részvételi díj: 15 000 Ft/alkalom/pár
Jelentkezés és bővebb információ: Palkovics Beáta életviteli, párkapcsolati coach és tanácsadó | +36 20 367 0483 | bea@magasrarepulni.hu | https://magasrarepulni.hu/ | Facebook: Magasra repülni-Palkovics Beáta

Részletek
Időpont
2023. 09. 06. és 2024. 06. 12. között kéthetente:
Szerda 11:00 - 12:00
Elmaradó alkalmak:
2023. 11. 01., szerda 11:00 - 12:00
Legközelebbi alkalom
2023.11.29., szerda 11:00 - 12:00
Foglalkozásvezető

Palkovics Beáta
Email: palkovics.bea@gmail.com
Telefonszám: +36 20 203670483
Bemutatkozás:
Palkovics Beáta vagyok, önismereti és párkapcsolati coach és házassági tanácsadó. Küldetésem, hogy friss szülőket kísérjek az úton, mely során egyénileg és párként is megtalálják a helyüket a számukra gyökeresen megváltozott világban. Anya, társ, gyermek, testvér, meny és sógornő a családomban betöltött szerepeimet végtelenül sokáig tudnám sorolni. Kamaszkorom óta áll érdeklődésem középpontjában az emberi lélek és a tudatosság kapcsolata. Pedagógia-pszichológia szakos középiskolában végeztem, majd a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szereztem bölcsész diplomát. 2018 óta foglalkozom coachinggal, végzettségemet 2020 nyarán szereztem, és azóta is folyamatosan képzem magam. Gyerekkorom óta mindenben a legjobb akartam lenni, később egy mentőautóban végződő pánikroham után döntöttem el, hogy komolyan foglalkozom önismerettel. Tízéves saját terápiás tapasztalattal rendelkezem, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy valaki felelősen lépjen segítő pályára. Évek tapasztalatával a hátam mögött mély meggyőződéssel mondom, hogy aki elköteleződik a módszer iránt, közelebb kerül a céljaihoz, megvalósítja azokat, és magabiztosabb lesz élete minden területen. Saját életemben a család a legfontosabb. Tapasztalatból tudom, hogy az az ember, akinek otthon rendben van az élete, szárnyakat kap, ily módon, ha itt van elakadásunk, az létünk valamennyi színterére kihat. Vallom, hogy csak mi adhatunk szárnyat magunknak és gyerekeinknek. Én itt vagyok, és támogatlak téged. Várlak szeretettel!

Összes programja