DINAMIKUS GERINCTRÉNING

DINAMIKUS GERINCTRÉNING

 

Dinamikus gerinctréning

Ahogyan a foglalkozás nevében is látható, a lassú gyógytornához képest egy modern, dinamikusabb gerinc torna várható óráimon ahol nem csak a gerinc, de a nyak és a csípő mobilizálása is nagy szerepet kap. Az ülőmunkát végző, derékfájós, nyaki és/vagy háti panaszokkal küzdő mozgás funkciókat veszített vendégeimnek már évek óta nagy fellélegzést tudtam nyújtani panaszaik megelőzésében és eltűntetésében. Az órákon zenére végzett dinamikus nyújtó és erősítő gyakorlatokat végzünk egy kis szenzomotoros gerincfejlesztéssel megfűszerezve, ami nagyon idegenül hangozhat, de szórakoztató és rendkívül hatásos gyakorlatokat rejt magában. A megkönnyebbült sóhajok az órák végén pedig mindig be is bizonyítják mindezt a gyertyafényes meditációt követően.
 

Időpont: kedd 18:00-19:00

Részvételi díj: 8000 Ft/ 4 alkalom, 2500 Ft/ alkalom
Jelentkezés és további információk: Farkas Dominika testnevelő-, gyógytestnevelő- és egészségfejlesztő egyetemi tanár, szenzomotoros gerinctréner, sportrehabilitációs terapeutánál | +36705494990 | farkasdominika96@gmail.com

Higiéniai okokból kérjük, hogy a foglalkozásra hozzanak saját polifoamot, vagy jógamatracot.

Részletek
Időpont
2023. 09. 05. és 2024. 06. 11. között hetente:
Kedd 18:00 - 19:00
Legközelebbi alkalom
2023.12.05., kedd 18:00 - 19:00
Foglalkozásvezető

Farkas Dominika
Email: farkasdominika96@gmail.com
Telefonszám: +36705494990
Bemutatkozás:
Farkas Dominika vagyok mozgásterapeuta, a mottóm az „Ép testben ép lélek”. Hivatásom a mozgás szeretetének megteremtése gyermek és felnőtt korban, szenvedélyem pedig a mozgásszervi problémák megelőzése, korrigálása. Gyermekkorom óta több sportágat kipróbáltam és versenyszinten űztem, a pedagógus vénám miatt pedig tanáraim biztatására a kettőt ötvözve a Testnevelési Egyetemen folytattam tanulmányaimat, ahol testnevelő-, gyógytestnevelő- és egészségfejlesztő mester tanári diplomát szereztem. Jelenleg a Semmelweis Egyetemen tanítok. A tanítás mellett a gyógytestnevelés vonalat kiegészítve elvégeztem a sportrehabilitációs trénerképzést, majd csoportos óráim sikerét tovább fejlesztve szenzomotoros gerinctréner és fascia tréner végzettséget is szereztem. A legmodernebb szemlélettel, élményközpontú órák tartásával igyekszem a vendégeimnek a lehető legtöbbet segíteni.

Összes programja