MAKRAMÉ WORKSHOP

MAKRAMÉ WORKSHOP

Kedves Érdeklődők! A Makramé Workshop sajnos technikai okok miatt elmarad!

 

Ezen az alkalmon egyszerű, de nagyon mutatós fali vagy ajtódíszt fogunk készíteni ősz stílusban, majd ennek elkészültét követően tök díszt, valamint leveleket készítünk, hogy asztalunk se maradjon őszi hangulat nélkül. Mindezt újrahasznosított pamutfonalakból az ősz színeiben. 

A foglalkozás időtartama: 2-2,5 óra

Szint: Kezdő

A workshopot vezeti: Telek-Szilágyi Fruzsina

A workshop ára: 6500 Ft/fő

Időpont: 2022. október 15. 14.00-16.00

A workshopra előzetes jelentkezés szükséges az alábbi telefonszámon: 282 - 9895, vagy az informacio.wkk@kmo.kispest.hu email címen.

A délután folyamán megismerkedünk az alap csomózásokkal, megtanuljuk felhurkolni a csomókat, elsajátítjuk a lapos és a csavartcsomó közti különbséget a tárgyak készítésekkor, így bárki belevághat, hiszen mindent az alapoktól kezdünk el. 

Ha kedvet kaptál mindenképp jelentkezz a jó hangulatú workshopra, hogy neked is szép díszeid legyenek.

Az alapanyagot mi biztosítjuk! 

Részletek
Időpont
2022. 10. 15., szombat 14:00 - 16:00
Legközelebbi alkalom
-
Foglalkozásvezető

Telek-Szilágyi Fruzsina
Bemutatkozás:
Telek-Szilágyi Fruzsina vagyok, feleség, édesanyja egy majdnem másfél éves kisfiúnak, és fonalmániás. Ha fonal kerül kezeim közé azonnal alkotni vágyok, legyen szó horgolásról, kötésről, szövésről vagy a makraméról. Gyermekkorom óta kreatív szemléletem van, nagyon szeretek mindenféle hobbit kipróbálni, de örök szerelmem a fonalak maradnak. A legszívesebben mások számára kívánok örömet szerezni alkotásaimmal, főleg a kisgyerekek arcán lévő öröm a legnagyobb jutalom. Az IT világában dolgozom, így a kikapcsolódást számomra az ilyen típusú a hobbik adják meg. Nem telik el úgy nap, hogy ne készítsek valamit.

Összes programja