AKARATOS A GYEREKEM

AKARATOS A GYEREKEM

Ellenkezik, felesel, nem csinálja meg, csakazértis megcsinálja. Minden áldott nap. Nem jó az a bögre, az a nadrág, az az ebéd. Nem hajlandó felöltözni, elindulni, aludni menni. Nyafogás, dac, ellenállás az élet - legyen akár totyogónk vagy kiskamaszunk, sokan éljük meg így a családi hétköznapokat. 

Próbálunk türelmesek és következetesek lenni. Először nyugodt hangon kérünk, de amikor tizedjére mondjuk el ugyanazt, elfogy a türelmünk. Nem akarunk fenyegetőzni és büntetni, de néha nem látunk más megoldást.

Mit tehetünk? Hogyan szabhatunk határokat és tarthatjuk kordában akaratos gyerekünket úgy, hogy közben szeretetteljesek maradunk? Hogyan ne őrüljünk bele a szülői feladatainkba, és maradhassunk az a játékos, laza, melegséggel teli szülő, aki vagyunk?

Ezen az előadáson erre kapunk válaszokat és működő, gyakorlatias megoldásokat. Szeretettel várok olyan szülőket is, akiknek SNI-s, neurodivergens gyermeke van, vagy gyanítja, hogy így van. 

Hogy hatékonyan tanulhassunk új eszközöket, és a hétköznapok feszültségét is letehessük egy kicsit, arra kérünk, erre az előadásra gyerekek nélkül érkezz.

Az előadást Balogh Fruzsi, a Kapcsolódó Nevelés oktatója, 2 gyerek anyukája tartja.

Az előadás díjtalan, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a balogh.fruzsina@yahoo.com emailcímen lehet. 

Részletek
Időpont
2023. 04. 15., szombat 10:00 - 12:00
Legközelebbi alkalom
-