BETELT! DIVATTÁBOR

BETELT! DIVATTÁBOR

Betelt!

DIVATTÁBOR - SZÍNEK-FORMÁK-ANYAGOK-TRENDEK-STÍLUSOK

Életkor: 10-15 éveseknek
Időpontja: 2023. július 31-augusztus 4. I H-P I 09.00-16.00
Helyszín: Wekerlei Kultúrház (1192 Bp., Petur u. 7.)

Megtudhatod, hogyan álmodják meg a tervezők a divatot és te is megpróbálkozhatsz ezzel!
A táborban megismerkedünk az aktuális trendekkel, ruhákat tervezünk, újrahasznosítunk. Belekóstolunk a textiltervezésbe, divatrajzolásba, melynek során sokféle ábrázolási technikát, művészeti eszközt kipróbálunk, saját tervezői mappát készítünk és újjávarázsolunk egy régi megunt ruhadarabot is! Közben kicsit jobban megismerjük magunkat és egymást, megbeszéljük mikor mit mivel és hogyan viseljünk.

A tábort kiállítással és divatbemutatóval zárjuk.

Részvételi díj: 40.000 Ft/fő (meleg ebéddel, anyagköltséggel)

FONTOS! Kérjük, hogy a tábor részvételi díját – lehetőleg egy összegben, vagy két egyenlő részletben – az online jelentkezéssel egyidőben illetve a befizetési határidőig átutalással a KMO Művelődési Központ és Könyvtár számlaszámára – OTP 11784009-15519102 szíveskedjenek befizetni. A megjegyzés rovatban kérjük a tábor nevét, valamint a résztvevő gyermek nevét feltüntetni szíveskedjenek! A számlát a befizetést követően küldi a KMO gazdasági csoportja.

Táborvezető: Bene Júlia rajztanár
Tervezett létszám: 14 fő
Jelentkezési és befizetési határidő: 2023.07.14.

Jelentkezés és befizetés itt.

Kérjük, szíveskedjenek a tábor első napjára az alábbi nyilatkozatokat kitöltve és aláírva behozni: szülői és három napnál nem régebbi egészségügyi nyilatkozat. Ezek nélkül, nem tudjuk fogadni gyermekét a táborban.
A nyilatkozatok letölthetők:
Szülői nyilatkozat
Egészségügyi szülői nyilatkozat
 

További információ:
Bene Júlia | +36 70 317 5199 | pliccsplaccs@gmail.com

Tematika:

A divattábor célja a résztvevők vizuális befogadó és ábrázoló készségének, kreativitásának sokoldalú fejlesztése a divat, öltözködés, tervezés különböző témái köré csoportosítva. A tábor során a gyerekek aktuális divattrendeket,  stílusirányzatokat ismernek meg, kiválasztják az egyéniségükhöz, ízlésükhöz legközelebb álló színeket, mintázatokat, fazonokat és ezek alapján terveznek a hétköznapi viselettől az alkalmi ruháig. Különböző korok és népek viseleteiből, világhírű tervezők munkáiból, illetve a környező világból, a természetből inspirációt merítve divatrajzokat, kollekció-terveket készítenek, és műhelymunka keretében átalakítanak, újraalkotnak egy régi, megunt ruhadarabot is. Az egyéni munkát közös projektek teszik változatossá.
A  tábort divatbemutató és kiállítás zárja, ahol a szülők, rokonok, barátok megtekinthetik az elkészült alkotásokat. A gyerekek zenét választanak, próbálnak, kellékeznek, sminkelnek, frizurákat készítenek egymásnak, vagyis átélhetik - a tábor adta keretek között - egy valódi divatbemutató élményét. 

Részletek
Időpont
2023. 07. 31. és 2023. 08. 04. között hetente:
Hétfő 09:00 - 16:00
Kedd 09:00 - 16:00
Szerda 09:00 - 16:00
Csütörtök 09:00 - 16:00
Péntek 09:00 - 16:00
Legközelebbi alkalom
-
Foglalkozásvezető

Bene Júlia
Email: pliccsplaccs@gmail.com
Telefonszám: 36 70 317 5199
Bemutatkozás:
Rajztanárként diplomáztam a szegedi Juhász Gyula Tanárképző Főiskolán, majd a Magyar Képzőművészeti Egyetem vizuális nevelőtanár szakát végeztem el. 2005 óta rendszeresen vezetek festős-kézműves foglalkozásokat, valamint nyári táborokat 2-14 éves korú gyermekek számára. Gyerekkoromtól kezdve szívesen festek, rajzolok, barkácsolok, és örömmel folytatom ezt felnőttként is kis alkotótársaimmal.

Összes programja
Kapcsolódó albumok
DIVATTÁBOR
DIVATTÁBOR