HANGOLDA ZENEOVI 2. csoport

HANGOLDA ZENEOVI 2. csoport

Zenei képességfejlesztő foglalkozás az érzelmi és szociális fejlesztés jegyében óvodáskorú 4 - 7 éves gyermekeknek. 

A Hangolda zeneovi egyedi innováció a koragyermekkori zenei nevelés folyamatában. A foglalkozások elsődleges célja, hogy felkeltsék a gyermekek zenei érdeklődését és formálják zenei ízlésüket, ezáltal támogatva őket abban, hogy zeneértő- és szerető felnőttekké válhassanak. Kodály Zoltán egész világon egyedülálló zenepedagógiai alapelvei mentén kiemelt szempontom a magyar néphagyomány megismertetése, hiszen ahogy Kodály is fogalmazott: „A tudat alatti magyarság (…) talpköve a zene.” Magyar dalkincsünk különlegessége ráadásul, hogy annak dallamalkotása a magyar nyelv jellegzetességeit hordozza, így támogatva a beszédfejlődést is. A foglalkozások egyedisége zeneterápiás módszerek és játékok alkalmazásában rejlik. Ezek játékosságának és interaktív jellegének köszönhetően észrevétlenül fejlődik a gyermekek zenei hallása, éneklési készsége, ritmusérzéke, bővül szókincsük, valamint fejlődnek szociális, értelmi és érzelmi képességeik, mindezáltal pozitív hatást gyakorolva egész személyiségük fejlődésére.

A csoport maximális létszáma 15 fő. 

Havi bérlet ára: 6000.-/4 alkalom, vagy 1800.-/alkalom (esetleges betegség esetén plusz egy pótló alkalom lehetősége)
Előzetes jelentkezés szükséges: wekerlei@zenepagony.hu

A bemutatkozó alkalom 2023. október 06., péntek 16.15-17.00 betelt! (erre a napra a Hangolda Zeneovi 1. csoportjában vannak még szabad helyek)

Az első alkalom díjtalan, bemutató óra. Kérjük részvételét erre az alkolomra is jelezze a wekerlei@zenepagony.hu email címre. 

További információk: https://www.facebook.com/zenepagony , wekerlei@zenepagony.hu

Részletek
Időpont
2023. 10. 06. és 2024. 05. 31. között hetente:
Péntek 16:15 - 17:00
Elmaradó alkalmak:
2023. 11. 03., péntek 16:15 - 17:00
Legközelebbi alkalom
2023.12.01., péntek 16:15 - 17:00
Foglalkozásvezető

Bede Fanni Anna
Email: wekerlei@zenepagony.hu
Telefonszám: +36 20 973 1743
Bemutatkozás:
Zenész családban nőttem fel, édesapám csellóművész, édesanyám zeneterapeuta. A zene természetes kifejező eszköz, és mindig természetes közeg volt számomra. A zene mellett négyéves koromtól kezdve ritmikus gimnasztikáztam, balettoztam, néptáncoltam. Mindemellett kisgyermekkoromtól kezdve zenésznek tanultam. 2012-ben végeztem a Bartók Konzervatórium klasszikus fuvola szakirányán. Ezt követően a váci Óvónőképzőben folytattam tanulmányaimat. Gyermekeim születése során lehetőségem tovább tanulni az ELTE PPK Neveléstudomány MA szakán, ahol 2021. júniusában végeztem. Szakdolgozatom címe „Zenei képességek fejlesztésének szerepe és lehetőségei a születéstől az óvodáskor végéig” .

Összes programja
Kapcsolódó programok
CIPPOLINO BABAKONCERTJE
CIPPOLINO BABAKONCERTJE