PIPITÉR - BABAJÁTSZÓ

PIPITÉR - BABAJÁTSZÓ

Játszóház 1-4 éves korig

A játék a gyermek egyik legfőbb tevékenysége. Ezáltal fedezi fel a környezetét, a nagyvilágot, a tárgyak funkcióit és ezáltal szocializálódik. A játék elősegíti az értelmi fejlődést, fontos szerepet játszik a szociális és érzelmi fejlődésben. Fejleszti a képzeletet, fantáziát, gondolkodást, az érzékelést és észlelést. A pszichológusok általában két fajta játékot különböztetnek meg: gyakorló és szerepjátékot. A gyakorló játék során a gyermek a tárgyakat elsősorban eredeti funkciójukban használja, míg a szerepjáték során elkezdi a tárgyakat nem rendeltetésszerűen használni. Ez már jóval izgalmasabb folyamat és így válik sokszor egy hétköznapi tárgyból készségfejlesztő játék.

A Pipitér játszóházban lehetőség nyílik sok izgalmas játék kipróbálására, a fantázia szárnyalására és kilátás van egy szuper közösség kialakulására, ahol gyermekek és szüleik, nagyszüleik, kísérőik egyaránt jól érzik magukat, kikapcsolódnak, feltöltődnek.

Várunk minden 4 év alatti gyermeket szüleikkel, nagyszüleikkel egy izgalmas délelőttre a Wekerlei Kultúrház Pipitér - Babajátszóházába

Részvételi díj: A babák (0-4 éves korig) a vendégeink! Jegyvásárlás felnőtteknek 1 500 Ft, nagytesó jegy 500 Ft (4 éves kortól).

Jegyvásárlás

Bővebb információ: 282-9895, email: informacio.wkk@kmo.kispest.hu

A Pipitér - Babajátszóház házirendje: 

Kedves Babák! 
Szeretnénk megkérni, hogy

  • mielőtt belépsz a játékok birodalmába, mosd meg a kezecskéd

  • használj váltócipőt

  • játssz felelőséggel, vigyázz magadra, játszótársaidra és a játékokra is

  • a kijelölt helyen: a Babacsemegézőben egyél, igyál

  • ha egy kicsit is úgy érzed, nem vagy egészséges, inkább gyere vissza egy következő alkalommal

  • az örömteli játék és a biztonságod érdekében kérlek tartsd be anya, apa, kísérőd illetve a játszóház vezető kéréseit

Szuper játékot és nagyszerű időtöltést kívánunk!

 

 

Részletek
Időpont
2023. 12. 09., szombat 09:00 - 12:00
Legközelebbi alkalom
2023.12.09., szombat 09:00 - 12:00
Foglalkozásvezető

Rosivall Petra
Email: rosivall.petra@gmail.com
Telefonszám: +36 30 617 6755
Bemutatkozás:
Már gyerekkorom óta életem szerves részét képezi a mozgás. Eleinte inkább a sport határozta meg mindennapjaimat, aztán később, érettebb koromban estem szerelembe a tánccal. A szerelem azért is találó kifejezés, mert egyszerre van jelen benne a szenvedély, a küzdelem, az alázat és a tisztelet, egyszerre tanít türelemre, önismeretre és kemény munkára, amely során csalódások éppen úgy érik az embert, mint sikerek. De minden csalódás után az ember felkel a földről, leporolja magát, hiszen egy láthatatlan és fogyhatatlan erő mindig tovább és tovább lendíti a táncossá válás néha gyötrelmes, de csodálatos útján. Megismerkedtem számos stílussal, szívemhez legközelebb mégis a jazz és musical áll. Lehetőségem adódott az évek során számos vidéki, sőt külföldi színpadon szerepelni. 2012-ben végeztem a Táncművészeti Főiskola divattánc szakán, jelenleg Földi Béla iskolarendszerű képzésén veszek részt. Éveken keresztül tanultam Bakó Gábortól, akinek táncszeretete, tudása és fáradhatatlansága példaértékű minden tánccal foglalkozó ember számára. Tőle tanultam meg az alapokat, melyeket később számos helyen próbáltam és pórbálok a mai napig továbbfejleszteni.

Összes programja