A TERMÉSZETES ÉLETMÓD ALAPJAI

A TERMÉSZETES ÉLETMÓD ALAPJAI

Előadók:
dr. Hargitai Réka (háziorvos, antropozófus orvos, életmód-tanácsadó)
dr. Várhelyi Gábor (Dr. Voll diagnoszta, íriszdiagnoszta, kranioszakrális terapeuta, életmód-tanácsadó)

A korunkra jellemző életmód sajnos nem segíti az egészségünk megőrzését, sőt számos megbetegítő tényezőt hordoz. Mivel ellensúlyozhatjuk ezeket a hatásokat, hogyan őrizhetjük meg, illetve nyerhetjük vissza egészségünket? A helytelen életmód megbetegíthet, a helyes életmód viszont gyógyulást hozhat és hozzájárulhat fiatalságunk megőrzéséhez. Az előadáson ennek a titkaiba nyerhetünk betekintést. 

Az előadás során kiemelt szerepet kap a helyes életmód három alappillére: a táplálkozás, a légzés és a mozgás. A témák között helyet kap a természetes táplálkozás 12 alapszabálya, az étkezések optimális időpontja, mennyisége, és minősége, a főtt és nyers ételek helyes aránya, valamint a növényi étrend előnyei is. Figyelmet fordítunk emellett a méregtelenítés jelentőségére, a helyes emésztés elősegítésének módjaira, a megelőzés jelentőségére és a leginkább bevált szelíd gyógymódokra.

Részvétei díj: 2500 Ft/fő   

Online jegyvásárlás: ITT.
Bővebb információ: 282-9895, email: informacio.wkk@kmo.kispest.hu

Címkék: egészség, test-lélek, lelki egészség, testi-lelki egészség, életmód, antropozofia, kranioszakrális, iriszdiagnosztika
Részletek
Időpont
2024. 02. 10., szombat 10:00 - 12:00
Legközelebbi alkalom
2024.02.10., szombat 10:00 - 12:00