PIPITÉR - BABAJÁTSZÓ

PIPITÉR - BABAJÁTSZÓ

0-4 éves korig
A játék a gyermek egyik legfőbb tevékenysége. Ezáltal fedezi fel a környezetét, a nagyvilágot, a tárgyak funkcióit és ezáltal szocializálódik. A játék elősegíti az értelmi fejlődést, fontos szerepet játszik a szociális és érzelmi fejlődésben. Fejleszti a képzeletet, fantáziát, gondolkodást, az érzékelést és észlelést. A pszichológusok általában két fajta játékot különböztetnek meg: gyakorló és szerepjátékot. A gyakorló játék során a gyermek a tárgyakat elsősorban eredeti funkciójukban használja, míg a szerepjáték során elkezdi a tárgyakat nem rendeltetésszerűen használni. Ez már jóval izgalmasabb folyamat és így válik sokszor egy hétköznapi tárgyból készségfejlesztő játék.

A Pipitér játszóházban lehetőség nyílik sok izgalmas játék kipróbálására, a fantázia szárnyalására és kilátás van egy szuper közösség kialakulására, ahol gyermekek és szüleik, nagyszüleik, kísérőik egyaránt jól érzik magukat, kikapcsolódnak, feltöltődnek.

Várunk minden 4 év alatti gyermeket szüleikkel, nagyszüleikkel egy izgalmas délelőttre a Wekerlei Kultúrház Pipitér – Babajátszóházába

A babajátszóházban 10.30 – 11.00 óráig babáknak szóló zenés, mozgásos foglalkozások vezetői mutatkoznak be, ízelítőt adva a foglalkozások tematikájából és hangulatából.

Részvételi díj: A babák (0-4 éves korig) a vendégeink! Jegyvásárlás felnőtteknek 1500 Ft/fő, nagytesó jegy: 500 Ft/fő (4 – 8 éves korig)

Online jegyvásárlás: ITT.
További információ: 282-9895, email: informacio.wkk@kmo.kispest.hu

Részletek
Időpont
2024. 02. 24., szombat 09:00 - 12:00
Legközelebbi alkalom
2024.02.24., szombat 09:00 - 12:00