ÚGY ELMONDANÁM!

ÚGY ELMONDANÁM!

„A Gondolat-gombolyító" egy adott időben megteremtett tér arra, hogy kettesben, egymásra hangolódva beszélgessünk arról, ami neked fontos. Bármiről, ami téged foglalkoztat. Elvárások nélkül, kötetlenül.
Weöres Sándor: Ki minek gondol, az vagyok annak
/barátnő, barát, segítő, lelki gondozó, life coach, mentálhigiénés szakember, életvezetési tanácsadó, pszichológus, mediátor, közvetítő, békítő, lelki szemetesláda/
Mindegy, minek nevezzük, mert a kommunikáció teremt kapcsolatot. A beszélgetés, a kibeszélés GYÓGYÍT! Az életenergiához szükségünk van:

•    értő figyelemre és valódi érdeklődésre
•    a helyzetedbe való beleélésre, megértésre
•    sokszor meghökkentő kérdésekre
•    ösztönző, bátorító, lelkesítő hozzáállásra
•    közös gondolkodásra a megvalósítás lépéseire
•    mosolyra, kedvességre
•    egy jó szóra!

Beszélgessünk! Veronikakendoi@gmail.com, Kovács Veronika: 30/309-4379 számon.
Web: veronikakendoi.webnode.hu

Részletek
Időpont
2023. 11. 16., csütörtök 17:30 - 19:00
Legközelebbi alkalom
-
Foglalkozásvezető

Kovács Veronika
Email: veronikakendoi@gmail.com
Telefonszám: 06 30 309 4379
Bemutatkozás:
Kovács Veronika vagyok, művelődésszervező, idegenforgalmi manager, life-coach, mediátor, blogger, de mindenekelőtt „beszélgető". 2011 óta nyilvánosan is közöm van Budapesthez - rádióban, online- és nyomtatott sajtóban. Az egyszemélyes, általam szerkesztett, írt és fotózott Lásd Budapestet! blogomat az Országos Széchényi Könyvtár katalogizálta és archiválta. Nem csak a házak, hanem a bennük élő emberek is megnyíltak nekem! Innen ered nyilvános, hivatalos beszélgetéseim sora. Az odafigyelés, az emberi szó, a mosoly, a bánat, az öröm - egy ember személyes története! Világ életemben érdekelt, mi az az érzelem-csokor, ami az emberek gondolkodását és cselekedeteit motiválja. Szenvedélyesen szeretek beszélgetni! Nem a világról, hanem arról, ami „mögötte van", az érzésekről. Kiváló kérdezéstechnikámat és értő figyelmem készségét a life-coaching tudástárával mélyítettem. Életünket döntések, külső- és belső konfliktusok szövik át. A könnyebb boldogulás és egymás megértése érdekében figyelmem a mediáció – közelítés, megegyezés, (meg)békélés – technikára irányult, melyből szintén képesítést szereztem. Hiszem, hogy az embereknek megértésre, odafigyelésre és léleksimogatásra van szükségünk! Ebben ad segítséget „Az én Füveskönyvem" csoportos-, és a „Gondolat-gombolyító" személyes beszélgetések sora.

Összes programja