„CIRKUSZOLJ” VELEM

„CIRKUSZOLJ” VELEM

Cirkusz tábor
7-12 éveseknek

Időpont: július 13-17.

A tábor létszáma megtelt, már csak várólistára tudjuk felírni a jelentkezőket!

A cirkuszban tátott szájjal nézzük a fellépő artistákat, és rácsodálkozunk: tudnánk vajon mi is labdákat, buzogányokat a levegőbe repítve zsonglőrködni, és vajon milyen lehet egyensúlyozni egy görgőn?

Ebben a táborban a gyerekeknek lehetőségük lesz ezek kipróbálására, egy-két akrobatikus elem megtanulására, a porond kulisszatitkaiba való bepillantásra, és a csoport a Fővárosi Nagycirkuszba is ellátogat. (A belépő árát a részvételi díj tartalmazza!)

Amire szükség lesz: 3 db teniszlabda és kényelmes, edzésre alkalmas ruha, BKV jegyek vagy bérlet az utazásokhoz, naponta megfelelő mennyiségű innivaló.

Vezeti: Zoltán Angelika, az Állami Artistaképző Intézet volt növendéke, akrobatika-, aerobik-és fit ball edző (+36 70 512 6002, zoltan55angi@gmail.com)

Részvételi díj: 22.000 Ft/fő/5 nap

Testvérkedvezmény: 5.000 Ft, mely a testvérnek jár ugyanazon a táboron belül.

Általános tudnivalók:

A táborokra jelentkezni a Wekerlei Kultúrházban személyesen, 10.000 Ft előleg befizetésével lehet! 

A részvételi díj második részletét a tábor megkezdése előtt legkésőbb 2 héttel kérjük befizetni!
A tábor megkezdéséhez egészségügyi szülői nyilatkozat kitöltése szükséges, mely letölthető: itt.

foglalkozások naponta 9.00 órától 16.00 óráig tartanak. 
Tábornyitás: 8.00 Zárás: 17.00.

Napi háromszori étkezést biztosítunk: könnyű tízórai 9 óra körül; ebéd 12.30 és 13.00 óra között a Wekerle Étteremben; uzsonna 15.45 körül (péksütemény, szendvics). 

A részvételi díj tartalmazza a tábor anyagköltségeit is. A részvételi díjat kizárólag orvosi igazolás ellenében tudjuk visszatéríteni.
A táborok helyszíne: Wekerlei Kultúrház és Könyvtár (épület és kert)

Címkék: tábor, acrodance, cirkusz
Részletek
Időpont
2015. 07. 13. és 2015. 07. 13. között hetente:
Hétfő 09:00 - 16:00
Kedd 09:00 - 16:00
Szerda 09:00 - 16:00
Csütörtök 09:00 - 16:00
Péntek 09:00 - 16:00
Legközelebbi alkalom
-
Foglalkozásvezető

Zoltán Angelika
Email: zoltan55angi@gmail.com
Telefonszám: +36 70 882 6555
Bemutatkozás:
Gyermekként két évig szertornáztam, majd közel 6 évig jártam az Állami Artistaképző Intézetbe. Felnőttként elvégeztem az R-med Akadémia Antal Miklós Fit Ball tréneri képzését és a Fitness Akadémia aerobik oktatói szakát, ahol két évig részt vettem az oktatóképzésben is, mint tanár. Több Tánciskolában versenyző- és kezdő táncosoknak tartottam alapozó-, és haladó akrobatika edzéseket. „Cirkuszolj Velem” és „Akrozz Velem” foglalkozásaimra várom azoknak a gyermekeknek a jelentkezését, akik szeretnének olyan mozgásformákat kipróbálni, amely egyszerre fejleszti a hajlékonyságot, a koordinációt, az ügyességet, az egyensúlyérzéket, és egyben erősíti az izmokat. Az egyensúlyozás és a zsonglőr továbbá fejleszti a gyermekek figyelem-, és koncentráló képességét is. A foglalkozásokon alap szintű akrobatikus elemeket tanulunk, különféle eszközökkel zsonglőrözünk (labda, karika, buzogány, tányérpörgetés), egyensúlyozunk a görgőn, egy bot segítségével fejlesztjük a reflex-, és az egyensúly érzéket, és kipróbáljuk a gólyalábat is. Várom szeretettel a gyerkőcök jelentkezését!

Összes programja
Kapcsolódó programok
SZÜNETEL! CIRKUSZOLJ VELEM...
SZÜNETEL! CIRKUSZOLJ VELEM...
Kapcsolódó albumok
"Cirkuszolj velem!" tábor
"Cirkuszolj velem!" tábor