KANGATRAINING KEZDŐ

KANGATRAINING KEZDŐ

KANGATRAINING - kezdő 

A Kangatraining Európa első számú szülés utáni regenerációs mozgásprogramja. Edzés az anyáknak, játék a babáknak. A tréning megerősíti a terhesség és szülés alatt meggyengült izmokat, formálja a kritikus területeket, fejleszti az állóképességet. A tanfolyam során az anyukák megtanulják a szülés utáni, otthon is végezhető biztonságos edzés alapjait. Fitt anyuka, boldog baba! Edzés az anyáknak, játék a babáknak. A tréningen várandósok is részt vehetnek. 

Lendülj újra formába szülés után, regenerálódj tudatosan, hatékony és biztonságos gyakorlatokkal! Regeneráció, edzés, hordozás jó hangulatban. Várandósoknak is!

Részvételi díj: 22 000 Ft/10 alkalom, 13 000 Ft/5 alkalom

Előzetes jelentkezés és bővebb információ a tanfolyamvezetőnél:
Szabó-Ponyokai Linda | +36706185542 | linda@kangatraining.hu és info@kanganya.hu 

 

 

 

Címkék: torna, kismama
Részletek
Időpont
2023. 09. 04. és 2024. 05. 13. között hetente:
Hétfő 10:00 - 11:00
Legközelebbi alkalom
2023.12.04., hétfő 10:00 - 11:00
Foglalkozásvezető

Szabó-Ponyokai Linda
Bemutatkozás:
Szabó-Ponyokai Linda vagyok, 3 gyermek édesanyja. A szülési sérülések és a megváltozott test problémája engem is érintett, mint oly' sok Anyukát. Legkisebb gyermekem 1 éves korában „jött el az én időm", amikor úgy döntöttem, hogy változtatok! Az életmódváltás hozta magával a sport iránti vágyat, a Kangatraining magával ragadott. Így belevetettem magam a tanulásba, hogy a környékbeli Édesanyáknak és kismamáknak segítséget nyújthassak és megmozgassam őket. Mert ha Anya jól érzi magát a bőrében és boldog, akkor mindenki boldog!

Összes programja
Kapcsolódó albumok
Kanga-tréning
Kanga-tréning