Program

KEMPO - BUSHIDO NAP LÁNYAI ÖNVÉDELMI KLUB (archiválva 2017.01.05.)


Foglalkozásvezető:

Berki Katalin
Email: bushidolanyai@gmail.com
Telefonszám: 36 30 694 6601
Bemutatkozás:
Berki Katalin vagyok. Gyermekkorom óta a sport fontos szerepet játszik az életemben. Először a szertornában, később pedig a lovastornában próbáltam ki magam. Mindig is fontosnak tartottam az aktív életvitelt, a megfelelő erőnlét és fittség megfelelő önbizalommal tudja az embereket felruházni. A kempora először 13 évvel ezelőtt a főiskolán figyeltem fel egy plakáton. Az első edzés előtt csak annyit tudtam, hogy egy kemény küzdősportot próbálhatok ki, de nem számítottam egy azóta is tartó szerelemre :) Az évek múltával, valamint a sok önvédelmi bemutatón és versenyen szerzett sikerélményeknek köszönhetően egyre jobban megszerettem az önvédelmet. A rengeteg pozitív élmény hatására fogalmazódott meg bennem, hogy én ezzel szeretnék foglalkozni, és másoknak is szeretném megtanítani, hogy hogyan védjék meg magukat.

Összes programja


Köv. időpont:
Nincs jövőbeni alkalom.


Zajlik hetente 2016. 01. 11. és 2016. 01. 11. között:
Szerdán
19:45 - 20:45


A tanfolyam januártól indul, részletekről érdeklődni a tanfolyamvezetőnél lehet!

A Zen Bu Kan Kempo egy igen összetett harcművészeti stílus, melyben mindenki megtalálhatja azt, ami a legjobbat hozza ki belőle, és sikerélményekkel erősíti. A kempo szerteágazó tudásanyagból kiválogattuk azokat a készségeket és technikákat, melyekre egy mai nőnek szüksége van: önvédelem, állóképesség, helyzetfelismerés és lélekjelenlét. Ezek fejlesztésére mestereim segítségével kialakítottunk egy speciális edzésprogramot, mely nem hamis csodafegyvert kínál, hanem kemény munkával esélyt ad arra, hogy mindenki a lehető legjobban "oldja meg" a kényes helyzeteket. Emellett az utcán és a mindennapi életben magabiztosságot nyújt.

Részvételi díj: 1 200 Ft/alkalom vagy 3 500 Ft/hó
Jelentkezés és bővebb információ a foglalkozásvezetőnél: Berki Katalin kempo oktató | +36 30 694 6601 | bushidolanyai@gmail.com | www.bushidolanyai.freewb.hu
Folyamatos csatlakozási lehetőség!
Új csatlakozóknak az első alkalom ingyenes! 

Kapcsolódó galériák:
Címkék: önvédelem, női, kempo, harcművészet

Kedves Látogatóink!

A kultúrház október 22-én és 23-án zárva tart.
Mindenkinek  kellemes pihenést és tartalmas időtöltést kívánunk a hosszú hétvégére!