ELVARÁZSOLT FARSANG  A RUTKAI BORI BANDÁVAL

ELVARÁZSOLT FARSANG A RUTKAI BORI BANDÁVAL

A programra minden jegy ELKELT!

Nagyszerű ünnep a farsang, mert végre annak öltözhetünk, aminek csak akarunk! Kipakolhatjuk a nagy ruhásszekrényt, régi idők kincseiből bolondos jelmezeket készíthetünk. Álarcokat fabrikálunk, színesre pingáljuk és feldíszítjük őket. A gyerekszobáktól a báltermekig hömpölyögnek, forgolódnak a táncosok, és szól a zene!
A Rutkai Bori Banda a legbulisabb nótáit veszi elő erre a napra. Aki ismeri a zenekar lemezeit (Sárkányjárgány, Pizsamátor), az tudja, hogy igazi „családi diszkóra” számíthat. Nem csak a gyerekeket, de a szülőket, nagyszülőket is megtáncoltatják! Fantáziadús, humoros mesedalok és egy nagyszerű zenekar várja a táncoskedvű, nagyérdemű, kedves közönséget.

Rutkai Bori énekes, képzőművész, dalszerző, szövegíró, mesekertész saját kezűleg készített, horgolt bábjaival és kellékeivel kelti életre a táncos mesedalokat, melyek egyik játékból a másikba repítenek. A dalszövegek nyelvi leleményességtől szikráznak, a gyerekek kalandról kalandra vándorolnak, miközben nemcsak ők, de a szülők is önfeledten szórakoznak.

Aki bátor pizsamátor, az jelmezben jöjjön! 

3 éves kortól ajánlott.

Belépődíj: 1 100 Ft/fő
A WKK az eseménnyel csatlakozik a "Kultúrházak éjjel-nappal" rendezvénysorozathoz.

Címkék: farsang, koncert
Részletek
Időpont
2017. 02. 11., szombat 17:00 - 18:00
Legközelebbi alkalom
-
Kapcsolódó programok
ELMACSKÁSODOTT FARSANG
ELMACSKÁSODOTT FARSANG