Program

MESTERSÉGBEMUTATÓ ROSIVALL EMESÉVEL (archiválva 2017.04.10.)


Foglalkozásvezető:

Rosivall Emese
Email: erosivall@freemail.hu
Telefonszám: +36 30 618 1977
Bemutatkozás:
Rosivall Emese, okleveles tájépítész mérnök vagyok. Hobbiként kezdtem foglalkozni a foltvarrással 12 éve, mely tevékenység egyre fontosabb az életemben. A foltvarrás mellett egyéb kézműves technikák (legfőképpen a horgolás) is érdekelnek, valamint kísérletezem textilek újrahasznosításával is. Szenvedélyesen vonzódom a textilekhez, fonalakhoz, elvarázsol a színek és a formák sokfélesége. Egyedi táskákat, lakberendezési- és dísztárgyakat varrok, melyeket most már kézműves vásárokon is értékesítek. A számomra oly kedves tevékenységeket szívesen ismertetem meg másokkal foltvarró, újrahasznosító-varró vagy akár horgoló tanfolyam keretében.

Összes programja


Köv. időpont:
Nincs jövőbeni alkalom.


Zajlik hetente ? és ? között:
Vasárnap
15:30 - 17:30

További alkalmak:
2017. 04. 09., vasárnap 15:30 - 17:30

A WekerleFeszt Művészeti Találkozó keretében megrendezett varrós műhelyet kreatív, alkotni szerető hölgyeknek ajánljuk (16 éves kortól), akiket elvarázsol a színek, textilek, világa, és akik szeretnének egyedi ajándékot vagy különleges használati tárgyat készíteni. A varrós műhely foglalkozásán mesteri szépségű apró használati tárgyak készülnek. Telefontok, kulcstartó foltvarrás technikával. 
A workshop 15.30-17.30 óráig tart.

Vezeti: Rosivall Emese kézműves (https://www.facebook.com/szinfoltom/)

A részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött, melyet ezen az oldalon a képtől jobbra lévő JELENTKEZÉS gombra kattintva tehet meg.

A VI. WekerleFeszt további programjai: http://wkk.kispest.hu/program/510/vi-wekerlefeszt

 

 Címkék: foltvarrás, kézműves