Program

ÉLMÉNYFESTÉS JÁTÉKMŰHELY (archiválva 2017.10.01.)


Foglalkozásvezető:

Bertók Zsuzsanna
Email: zsuzsi.jatekmuhely@gmail.com
Telefonszám: +36 20 459 3504
Bemutatkozás:
Gyermek néptánc oktató és népi játék foglalakozás vezető Közel 10 éve foglalkozom gyermekekkel egy alapítványnál. Csoportos és egyéni foglalkozásokat vezetek különböző korosztálynak, ép és sérült gyermekeknek is. Az évek alatt sokat változtak az órák, igazodva a kapott impulzusokhoz, - amik a gyermekeket érik napjainkban. Eddigi tapasztalataim szerint a gyermekek számára a szabad, önfeledt játék a legfontosabb és egyben a legjobb gyógyír számukra! A népi játékok mellett a spontán játékok és más módszerek, eszközök (pl.festés, mozgás.) is szerepet kapnak. Ezt a közeget megteremtve a gyermek teljesen feloldódik és önfeledt tud lenni. Önbizalma, kreativitása ilyenkor teljességgel megnyilvánul, élményeket szerez és örömmel viszi tovább a jó érzést. Számomra ez a cél J a mosolyuk, a jó érzésük, ami hozzájárul, hogy kiegyensúlyozottabbak legyenek az iskolában, óvodában, és a hétköznapokon.

Összes programja


Köv. időpont:
Nincs jövőbeni alkalom.


Alkalmak:
2017. 09. 30., szombat 10:00 - 11:30

Szeptember 30., szombat 10.00-11.30

Az 5-12 éveseknek szóló műhelyfoglalkozások az adott hónap ünnepköréhez kapcsolódva kimozdítanak a hétköznapokból zenével, mozgással, alkotással, játékkal.

Téma: Földanya hava

Ősszel a természet aludni tér. Ezt a szép átmenetet mi is végigkövetjük a mese segítségével. Alkossunk együtt csodás levelekkel, színekkel és sok játékkal.
Utazzunk mesén keresztül, fessünk erdőt, tengert, amin átkelünk, elérve az öröm tisztására. A meséhez hasonlóan a játékban sincsen lehetetlen, mindkettő a fantázia és a kreativitás határtalan világa. Ide érkezünk mi is!
Az önfeledt játék közben a gyerekek észrevétlenül is feloldódnak, levezetik a felgyülemlett feszültséget és csodás, sajátos világuk egyre bátrabban mutatkozik meg. Ez lesz az útravaló, amit a magukkal visznek a hétköznapokra, az élmény, a bátorság, és az öröm. 
Festés, rajztudás nem szükséges, váltóruha viszont igen.
 

Részvételi díj: 1.500 Ft (amely tartalmazza az anyagköltséget is )
Jelentkezés és bővebb információ a foglalkozásvezetőnél:
Bertók Zsuzsanna | +36 20 459 3504  |  zsuzsi.jatekmuhely@gmail.com  

Kapcsolódó galériák:
Címkék: művészet, alkotás, gyermek

KAPCSOLÓDÓ PROGRAMOK

ÉLMÉNYFESTÉS JÁTÉKMŰHELY (archiválva 2017.10.29.)

Október 28. Mesés kreatív foglalkozás 5-12 éves gyerekeknek.
részletek...

ÉLMÉNYFESTÉS JÁTÉKMŰHELY (archiválva 2017.12.03.)

December 2. Mesés kreatív foglalkozás 5-12 éves gyerekeknek.
részletek...