Program

AVIVA TORNA (archiválva 2019.12.05.)


Foglalkozásvezető:

Galai Mária (aviva)
Email: vitalstylesports@gmail.com
Telefonszám: +36 70 705 3304
Bemutatkozás:
A sport fiatalkorom óta aktív része az életemnek. Egyetemi tanulmányaim miatt az aktív versenysportot ugyan befejeztem, de a ritmikus sportgimnasztikából szerzett gyakorlati tapasztalataimmal aerobic oktatóként segítettem és színesítettem az egyetem sportéletét. A mozgáskultúrához és az egészséghez való kötődésemet és ezirányú érdeklődésemet az évekig tanulmányozott dél-indiai templomi táncok és különböző workshopokon (mozgásszínház, hastánc, kontakt-tánc, pilates, jóga, gyűrűsizom torna stb.) szerzett tudás mélyítette el. Az aktív felismerések és tapasztalatok folyamatosan fejlesztették a testérzékelésemet és a testem egészségtudatos használatát, ami egyre nyilvánvalóbbá tette számomra, hogy milyen fontos szerepe van az olyan szisztematikusan felépített mozgásnak és mozgásfilozófiának az egészség megtartásában, ami már több mint sport. 2008-ban kezdtem el az AVIVA-tornával rendszeresen foglalkozni, 2012-ben szereztem meg az AVIVA-torna oktatói oklevelemet (AVIVA-Method, Budapest). Ezután 2014 -ben szakmailag továbbképeztem magamat, csoport fitnesz, egészség-tréneri és gyerek fitnesz tréneri képesítést szereztem ( Medical Fitness Academy, Berlin), hogy egyre jobban gazdagítsam tudásomat.

Összes programja


Köv. időpont:
Nincs jövőbeni alkalom.


Zajlik hetente 2019. 09. 13. és 2019. 11. 30. között:
Pénteken
08:45 - 09:45

Elmaradó alkalmak:
2019. 11. 01., péntek 08:45 - 09:45

AVIVA torna

Péntek 8.45-9.45

Mit jelent az AVIVA- torna? 
Röviden összefoglalva: a nők segítése. 

Az AVIVA-torna lényege: 
A speciális gyakorlatok hatására a fokozott vérkeringés több hormont, oxigént visz a szervekbe. Ennek eredményeként indul meg a gyógyulási folyamat, a hormonális egyensúly helyreállása, és annak szinten tartása.

A módszer célja:
• a menstruáció késésének megakadályozása
• rendszeres havi ciklus elérése
• fájdalmak, görcsök megszüntetése
• nőgyógyászati problémák (ciszta, mióma) esetére
• fogamzáskészség növelése
• a kismamák szervezetének egyensúlyban tartása
• pajzsmirigy problémák ellen
• a változókor tünetmentes megélése 

A tanfolyami részvételhez előzetes jelentkezés szükséges! 

Részvételi díj: 1 700 Ft/alkalom, vagy 6 400 Ft/ 4 alkalmas bérlet (amit 5 hét alatt lehet lejárni)

Jelentkezés és bővebb információ a foglalkozásvezetőnél: Galai Mária aviva oktató, fitnesz tréner | +36 70 705 3304 | vitalstylesports@gmail.com 

Honlap: http://vitalistornak.hu/Címkék: aviva, női, torna