Program

SZÜNETEL! SZENIOR ÖRÖMTÁNC (archiválva 2021.07.02.)


Foglalkozásvezető:

Purzsás Mária
Telefonszám: +36 20 552 6396
Bemutatkozás:
Purzsás Mária vagyok, tanár, karnagy és táncoktató. A tánc gyerekkoromtól része az életemnek. A Kispesti Úttörőház szakkörében, majd a Bihari és a Nemzetiségi Együttesben táncoltam. Első diplomám megszerzésével egy időben a Táncművészeti Főiskola néptánc szakot hirdetett táncos múlttal és pedagógus végzettséggel rendelkező hallgatóknak. Felvettek és négy év múlva felnőtt és gyermektánc oktató működési engedélyt szereztem. Azóta hobbiként folyamatosan tanítok néptáncot, jelenleg is volt kedves iskolám zenei tagozatos osztályában, Csepelen. A Szenior örömtánccal 2017 áprilisában találkoztam. Nagy élmény volt. Kellemes jó hangulatú közösségben, segítőkész, mozogni szerető társakkal töltöttük az órákat. Azonnal érzetem, hogy szívesen megosztanám másokkal is az átélteket. Magyarországon az első oktatók 2017 áprilisában végeztek, májusban indult a második oktatói csoport képzése. Szerencsésen bekerültem és 2018. január 12-én a Nemzetközi Táncszövetség bizottsága előtt sikeres vizsgát tettem. Először szűkebb hazámban Wekerlén szeretném elindítani ezt a táncformát, amiről hiszem, hogy fiatalabb és idősödő társaimnak egyaránt kíméletes sporttevékenységet, tartalmas, örömteli elfoglaltságot kínálhatok.

Összes programja


Köv. időpont:
Nincs jövőbeni alkalom.


Zajlik hetente 2020. 11. 25. és 2021. 05. 31. között:
Szerdán
14:00 - 15:00


A korosztály veszélyeztetettsége miatt, a járványügyi helyzet alakulásához igazodva az örömtánc kezdeti időpontját 2021. áprilisára helyeztük.

Rendkívül kedvelt az idősödő korosztály körében, mert olyan kikapcsolódást nyújt, ami egyben testmozgásnak is tökéletes. Az órákon mindig új táncokat is tanulunk, a rövid koreográfiák megjegyzése frissen tartja az agyat. Nem igényel előzetes tánctudást és nem kell hozzá táncpartner!
Részvételi díj: 700 FT/alkalom vagy 6 000 Ft/ 10 alkalom
Jelentkezés és bővebb információ: Purzsás Mária tanár, táncoktató, +36 20 552 6396
Az első bemutató óra díjtalan!

 Címkék: tanc, oromtanc