Program

JAZZ ÉS MÁSOK (archiválva 2020.10.05.)


Köv. időpont:
Nincs jövőbeni alkalom.


Alkalmak:
2020. 10. 03., szombat 16:30 - 17:30

A biztonságos élmények érdekében előadásaink létszámát csökkentettük, valamint a nézőtér berendezésénél a szellősebb elhelyezésre törekszünk. Épp ezért kérjük, hogy amennyiben lehetséges, elővételben vásároljon jegyet, nehogy lemaradjon az önt érdeklő programról.
További óvintézkedéseinkről itt olvashat.

JAZZ ÉS MÁSOK       
Október 3, szombat 16.30-17.30 

Bede Fanni Anna
(fuvola) és Lakatos Benjamin (zongora) koncertje.

Az előadók olyan zeneműveket válogattak össze, melyek számukra a jazzt – mint műfajt – jelentik. Közismert és kevésbé ismert dallamok csendülnek fel: filmzenék, klasszikus dallamok, valamint Szakcsi Lakatos Béla művei. A koncerten a formáció saját, személyes zenei elképzelései, variációi is megjelennek.  Az egyes zeneművek között történetek, anekdoták, rövid ismertetők teszik bensőségesebbé a hangulatot.  

A fellépő művészek bemutatkozása:
A Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola és Gimnáziumban ismerkedtünk meg immáron több mint tíz éve. 2018-ban sok év után ismét találkoztunk, ezúttal Wekerlén, fiatal szülőként. Szerettünk volna újra együtt zenélni, így az elmúlt két évben több zenei projektet indítottunk el. Fantáziánknak, ötlettárunknak és zenei előképzettségünknek köszönhetően további számos tervünk van készülőben.

Bede Anna Fanni és SzakcsiBen közös népdal-feldolgozása Ősmagyar címmel:
https://www.youtube.com/watch?v=LWPFUSYmlTI&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1sxfIYUcg895jD-RfbYuN1cXUDwm1YkMnZA9FPMEmaO222tEDHIMGhhtg

Ízelítő Lakatos Benjámin zongorajátékából:
https://www.youtube.com/watch?v=w6nMiJ5bZpM&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3BwWQM6YtOAPnjoEDMrz77RCU--IZV-KmssTCaifQvwdNhQ2-n-_V2WkI

Belépődíj: 1 500 Ft/fő

Jegyek elővételben is kaphatóak!

Kapcsolódó galériák:
Címkék: jazz, dzsessz, dzsesszkoncert, wekerlei művészek, wekerlei zenészek, SzakcsBen