BŰVÉSZ TÁBOR II. TURNUS 2020.

BŰVÉSZ TÁBOR II. TURNUS 2020.

BŰVÉSZ TÁBOR II. TURNUS
Időpont: július 6 - 10.

Bűvész tábor 8-14 éveseknek.  

Ha láttál már bűvészt, biztosan téged is lenyűgözött a mutatványaival. A Bűvész táborban pedig te is megtanulhatod, hogyan varázsold el családod, barátaid. Mindennap rengeteg új trükköt tanulunk, a bűvészet minden ágából. Közösen gyakoroljuk, és azt is megtanuljuk, hogyan kell jól előadni a mutatványokat. A bűvészet nem csak a kézügyességet fejleszti, de a beszédkészséget és a kreativitást is.
A tábor utolsó napján a gyerekeknek lehetősége lesz bemutatni a tanultakat egy kis műsor keretében, ahova meghívhatják a családjukat, barátaikat.
Minden résztvevő kap egy profi bűvészkellék csomagot, amit a hét végeztével haza is vihetnek.
Egyéb szabadidős programok: társasozás, sportolás, készségfejlesztő játékok, amelyek a bűvészet gyakorlásánál is segítségére lehetnek a bűvésztanoncoknak.

Minden kisgyerek álma, hogy tudjon varázsolni. Táborozz velünk, mert nálunk meg is tanulhatod!

Részvételi díj: 30.000 Ft/fő/5 nap
A tanfolyam ára tartalmazza a napi egyszeri étkezés és a bűvészkellék csomag árát. A csomagban lévő trükkös kellékek használatát a táborban megtanuljuk.
Fontos, hogy tízórait és uzsonnát a gyerekek hozzanak magukkal, mivel mi csak az ebédet a biztosítjuk, a közeli Wekerle Étteremben.
Kérjük, a gyerekeknél feltétlenül legyen saját kulacs és papírzsebkendő!

Jelentkezés és fizetés a táborvezetőnél: Molnár Szabolcs mentalista bűvész (+36 30 335 5956, molnar.buvesz@gmail.com, www.molnarbuvesz.hu)
Jelentkezés 8 éves kortól!

A foglalkozások naponta 9.00 órától 16.00 óráig tartanak. 
Tábornyitás: 8.00 Zárás: 17.00. A foglakozásvezetők 8.30-ra érkeznek, a korábban érkezők saját felelősségükre az előtérben várakozhatnak. 

Kérjük, befizetéskor hozza magával a kitöltött jelentkezési lapot (mely tartalmazza a fotós és felelősségvállalási nyilatkozatokat is). A tábor első napján a kitöltött, 3 napnál nem régebbi egészségügyi nyilatkozatot is kell hozni. A nyilatkozatok innen letölthetők: táboros nyilatkozatok

A gyermekekre és szülőkre vontakozó higiéniai szabályokat itt olvashatja: Egészségügyi előírások

 

Címkék: bűvészkedés, bűvészet gyerekeknek
Részletek
Időpont
2020. 07. 06. és 2020. 07. 10. között hetente:
Hétfő 08:00 - 17:00
Kedd 08:00 - 17:00
Szerda 08:00 - 17:00
Csütörtök 08:00 - 17:00
Péntek 08:00 - 17:00
Legközelebbi alkalom
-
Foglalkozásvezető

Molnár Szabolcs
Email: molnar.buvesz@gmail.com
Telefonszám: +36 30 335 5956
Bemutatkozás:
A bűvészettel 16 évesen kezdtem foglalkozni néhány képregény és film hatására amelyben különleges képességű embereket mutattak be. Kezdetben csak társaságban bűvészkedtem, később azonban kidolgoztam színpadi műsoraimat is. Idő elteltével céges rendezvények és partik fellépője lettem idehaza. A bűvészkedés életformámmá vált. 19 évesen kezdtem a mentalizmust és a gondolatolvasást beleépíteni műsoraimba amellyel egy teljesen egyedi előadásmódot sikerült létrehoznom magamnak. 2011 tavaszán a Csillag Születik című tehetségkutató műsor legjobbjai között végeztem, ahol élő TV adásban 3 millió ember előtt szerepeltem. Ezt követően óceánjáró luxushajókon léptem fel több mint két és fél évig. Ezalatt bejártam Ausztráliát, Európát, Amerikát és Japánt is. A bűvészet oktatása végigkísérte eddigi pályafutásomat. Tartottam már tanfolyamokat gyermekeknek, tanítottam önismereti tréningeken az utóbbi években pedig magántanítványokat is vállalok. Tanítványaim között voltak egészen fiatalok és felnőttek is, egyiküket Lovas Szabolcsot külön szeretném kiemelni, aki mára már profin fellépő színpadi bűvész!

Összes programja