Program

DEKOR-ÁLOM II. TURNUS 2020. (archiválva 2020.09.24.)


Foglalkozásvezető:

Brösztl Éva
Email: csiriviri.hu@gmail.com
Telefonszám: +36703365559
Bemutatkozás:
Egészen más jellegű munkám mellett többféle arcfestői és játékanimátori szakképesítést szereztem, valamint megtanultam a hagyományos kézműves technikák mellett a modernebbeket is. Hétvégeken, szabadidőmben rendezvényeken, születésnapokon, összejöveteleken dolgozom, leginkább gyerekek között. A WEKKA alapítvány által szervezett kézműves műhelyben sok éve készítek a gyerekekkel sokféle szép dísztárgyat, ajándéktárgyat. Nyaranta lakásdekorációs, kézműves táborokat vezetek. Honlapom: http://csiriviri.hu/

Összes programja


Köv. időpont:
Nincs jövőbeni alkalom.


Zajlik hetente 2020. 08. 24. és 2020. 08. 28. között:
Hétfőn
08:00 - 17:00
Kedden
08:00 - 17:00
Szerdán
08:00 - 17:00
Csütörtökön
08:00 - 17:00
Pénteken
08:00 - 17:00


A táborra a JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉGÉT 2020. JÚNIUS 15. HÉTFŐ 12.00 ÓRÁTÓL nyitjuk meg ezen az oldalon!

A jelentkezések a banki átutalással válnak véglegesen érvényessé. A regisztrációt követően a rendszer automatikus válaszlevelet küld, de a WKK kollégái pár napon belül részletes e-mailt küldenek az utalás részleteiről. A tábor teljes összegét ezek után kell majd megadott határidőig átutalással kifizetni.

DEKOR-ÁLOM II. TURNUS
Időpont: augusztus 24 - 28.

Kreatív lakásdekor alkotó és játék tábor 8-14 éveseknek.      

Szeretnéd feldobni a szobádat és körbevenni magad saját készítésű alkotásokkal? Lakásdekor és ajándékkészítés, játék minden nap. Készülj, mert ez alatt a néhány nap alatt rádöbbensz majd, hogy milyen gazdag a fantáziád, mennyire kreatív vagy, és milyen ügyesen bánsz a kézműves eszközökkel, anyagokkal és technikákkal! A sok-sok általad készített kincset, lakásdekorációt és újrahasznosított különlegességet a tábor végén hazaviheted. 

Téma: mesebeli sellővilág, varázslatos ternger

Tábor első napjára kérjük, mindenki hozzon magával: 1 db váltóruha (kézműveskedéshez), 1 db gyermek cipős doboz levehető tetővel és 1 db hosszúkás alakú konzervdobozt.
Ha elfáradunk az alkotásban, kimegyünk a kertbe, és ügyességi játékokat, tréfás versenyeket rendezünk.  A tábor végén még egy csillámtetoválás ajándék vár rád!

Kérjük, a gyerekeknél feltétlenül legyen saját kulacs és papírzsebkendő!

Részvételi díj: 28 000 Ft/fő/5 nap
Testvérkedvezményt, sajnos, nem tudunk biztosítani.
Vezeti: Brösztl Éva játszóházvezető, játék animátor (+36 70 336 5559, csiriviri.hu@gmail.com, www.csiriviri.hu)

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK:
A foglalkozások naponta 9.00 órától 16.00 óráig tartanak. 
Tábornyitás: 8.00 Zárás: 17.00.
Napi háromszori étkezést biztosítunk: tízóraira, uzsonnára  szendvics vagy pékáru; ebéd a Wekerle Étteremben. 

Igény esetén húsmentes étellel tudunk készülni. A laktóz- és gluténmentes étrenddel kapcsolatban a Wekerle Étteremmel külön kell egyeztetni (mennyire érzékeny a gyermek; étkezés díja más lesz, mint az általános étrend esetében).

Wekerlei Kultúrház meleg étkeztést a helyszínen (Petur u. 7.) nem tud bonyolítani, mert az ehhez szükséges tálaló konyha és egyéb jogszabályok alapján előírt feltételek nem állnak rendelkezésre.

A táborok helyszíne: Wekerlei Kultúrház (épület és kert) 
A jelentkezés módja: a későbbiekben online módon kell jelentkezni a képtől jobbra látható "Jelentkezés" gombra kattintva. Aki online módon bekerült a táborba, és erről visszajelzést kap, annak emalit küldünk a részletekről, és ezután a tábor teljes részvételi díját utalással kell fizetnie a Wekerlei Kultúrház bankszámlájára!   

Kérjük, befizetéskor hozza magával a kitöltött jelentkezési lapot (mely tartalmazza a fotós és felelősségvállalási nyilatkozatokat is). A tábor első napján a kitöltött, 3 napnál nem régebbi egészségügyi nyilatkozatot is kell hozni. A nyilatkozatok innen letölthetők: táboros nyilatkozatok

Lemondást csak orvosi igazolás ellenében tudunk elfogadni, és a részvételi díj visszafizetésére csak így van mód.

A gyermekekre és szülőkre vontakozó higiéniai szabályokat itt olvashatja:
Egészségügyi előírások

Kapcsolódó galériák:
Címkék: