Program

ELMARAD! VARÁZSLAT WEKERLÉN (archiválva 2020.11.25.)


Foglalkozásvezető:

Molnár Szabolcs
Email: molnar.buvesz@gmail.com
Telefonszám: +36 30 335 5956
Bemutatkozás:
A bűvészettel 16 évesen kezdtem foglalkozni néhány képregény és film hatására amelyben különleges képességű embereket mutattak be. Kezdetben csak társaságban bűvészkedtem, később azonban kidolgoztam színpadi műsoraimat is. Idő elteltével céges rendezvények és partik fellépője lettem idehaza. A bűvészkedés életformámmá vált. 19 évesen kezdtem a mentalizmust és a gondolatolvasást beleépíteni műsoraimba amellyel egy teljesen egyedi előadásmódot sikerült létrehoznom magamnak. 2011 tavaszán a Csillag Születik című tehetségkutató műsor legjobbjai között végeztem, ahol élő TV adásban 3 millió ember előtt szerepeltem. Ezt követően óceánjáró luxushajókon léptem fel több mint két és fél évig. Ezalatt bejártam Ausztráliát, Európát, Amerikát és Japánt is. A bűvészet oktatása végigkísérte eddigi pályafutásomat. Tartottam már tanfolyamokat gyermekeknek, tanítottam önismereti tréningeken az utóbbi években pedig magántanítványokat is vállalok. Tanítványaim között voltak egészen fiatalok és felnőttek is, egyiküket Lovas Szabolcsot külön szeretném kiemelni, aki mára már profin fellépő színpadi bűvész!

Összes programja


Köv. időpont:
Nincs jövőbeni alkalom.


Alkalmak:
2020. 11. 21., szombat 17:00 - 18:00

Kedves Látogatóink

A programon a kormányrendeletben foglaltak alapján az egyénenkénti távolságtartásra kell törekednünk, ami annyit jelent, hogy az együtt érkezők is csak külön, megfelelő távolságban (1.5 m) ülhetnek. Kérjük, ezt kalkulálják bele terveikbe, valamint olyan korú gyermekkel érkezzenek, aki már nem igényli a közvetlen törődést, hanem önállóan is tudja élvezni az előadást, és mozogni a helyszínek között. 
Megértésüket köszönjük!

Vigyázzunk egymásra!

VARÁZSLAT WEKERLÉN
November 21., szombat 17.00-18.00

Bűvész és mentalista show, melyet 8 éves kortól ajánlunk felső korhatár nélkül
.
Mindazoknak, akik mernek a szemüknek hinni, fürkészve kezeket nézni, ámulva és bátran megmártózni a varázslatok világában. Ezen a bűvös délutánon meghökkentő és egyben szórakoztató műsorszámokkal várja a családokat Hajnal Máté bűvész és Molnár Szabolcs mentalista. Látványos mutatványok, eltűnő és megjelenő tárgyak, gondolatátvitel, humor, kártyatrükkök a modern bűvészet eszköztárával tálalva.
És aki szeretne maga is részese lenni ennek a különleges világnak, netán kipróbálná magát mentalistaként, folytathatja a varázslatot csütörtökönként a bűvésztanfolyamon.

Belépődíj: gyerekeknek (18 év alatt) 1 200 Ft, felnőtteknek 1 500 Ft
Jegyek szeptembertől elővételben is vásárolhatóak.

Kapcsolódó galériák:
Címkék: bűvészet, mentalizmus, bűvész show, Molnár Szabolcs

KAPCSOLÓDÓ PROGRAMOK

VARÁZSLAT WEKERLÉN (archiválva 2019.11.02.)

2019.10.26. Bűvész és mentalista show, 8 éves kortól felső korhatár nélkül.
részletek...

SZÜNETEL! BŰVÉSZ TANFOLYAM GYEREKEKNEK

A bűvészkedés alapjaitól a komoly mutatványokig 8 éves kortól!
részletek...