SZÜLINAPI ZSÚRVARÁZS

SZÜLINAPI ZSÚRVARÁZS

ZSÚRVARÁZS a Wekerlei Kultúrházban!

A Wekerlei Kultúrház mindig is kedvelt helyszíne volt a születésnapi mulatságoknak. Ehhez ajánljuk a Zsúrvarázs csaptatát, sok játékkal, nevetéssel, programokkal, hogy maradandó élménnyé váljon az itt rendezett szülinap! 

A Zsúrvarázs csapata kifejezetten gyermekanimációs programokat szervez és bonyolít le különböző eseményeken animátorok segítségével. Csapatunk tagjai vidám, fiatalos, gyermekszerető animátorok, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a gyerekekkel való foglalkozás terén.
Legyen szó:
- Születésnapról
- Névnapról
- Családi összejövetelekről
- Szezonális ünnepekről

Minden alkalommal izgalmas, szórakoztató és korosztályoknak megfelelő játékokkal és meglepetésekkel készülünk, amik garantáltan maradandó
élményeket nyújtanak majd a gyerkőcöknek!
Programkínálataink igazán sokszínűek, amelyek azon kívül, hogy nagyon élvezetesek, a gyermekek képességeinek és készségeinek fejlesztéséhez is hozzájárulnak. Egyéni igények, elképzelések esetén is nyugodtan fordulhat hozzánk bizalommal, mindent igyekszünk megvalósítani, hogy egy fergeteges bulit varázsoljunk a gyermekeknek. Legfőbb célunk, hogy élményeket ajándékozzunk a gyerekek számára, amely tapasztalataink és visszajelzéseink alapján garantált.

További információk: Varga Antónia | +3670 3426772 | www.zsurvarazs.hu 

Terembérlés esetén a Wekerlei Kultúrház elérhetőségein érdeklődhetnek: 282-9895 telefonszámon, illetve a toke.ildiko@kmo.kispest.hu email címen