KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLAT

KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLAT

Kedves Diákok!

Sok szeretettel várunk benneteket intézményünk programjaira és nyári táboraiba közösségi szolgálatra! 
Ebben a rövid felsorolásban összeszedtük számotokra mindazt, ami szükséges ahhoz, hogy szolgálatotok zökkenőmentesen haladjon, óráitok hiánytalanul fel legyenek jegyezve.

1. Nézd át a kínálatunkat, hogy milyen jellegű programon szeretnél tapasztalatot szerezni. Kérlek, figyelmesen olvasd el, hogy amit találtál, melyik intézményünkben valósul meg (KMO, Wekerlei Kultúrház, Wekerlei Könyvtár, Kóficok Kerületi Napközis Tábor)

2. Ha már tudod, hogy hozzánk, a Wekerlei Kultúrházba, vagy a kerületi napközis táborba szeretnél jönni, írj munkatársnőnknek Bonecsuk Mónikának egy rövid bemutatkozó e-mailt (név, iskola, elérhetőség, választott program), hogy tudja, ki, mire, és honnan szeretne jönni.
Cím: bonecsuk.monika@kmo.kispest.hu
A válaszban jelezni fogja számodra, hogy mikor, hogyan tudod megkezdeni a szolgálatot.

3. Közben az iskolád titkárságán kérdezd meg, van-e szerződésük a KMO Művelődési Központ és Könyvtárral. Amennyiben nincs, kérj aláírva, pecsételve két példányt, és hozd el hozzánk a Wekerlei Kultúrházba. 

4. Fontos! A szolgálatát csak az tudja megkezdeni, akinek mindkét fél részéről aláírt szerződése van!

5. Végül az időpont-és feladategyeztetés után várunk a megjelölt helyszínen. Kérünk, hogy a kiskönyvedet mindig hozd magaddal! 

Sok kedves élményt és hasznos tapasztalatszerzést kívánunk!

a WK csapata