Program

SZÜNETEL! ROBOTIKA MÉRNÖK SZAK-kör (archiválva 2021.07.05.)


Foglalkozásvezető:

Sugár Sára
Email: info@abacusan.hu
Telefonszám: +36 70 317 7206
Bemutatkozás:
Két évtizede dolgozom pedagógusként. Matematika-informatika-kémia szakos diplomámat az ELTE Természettudományi Karán, szakvizsgámat a BME GTK-n szereztem. A 2000-2014 közötti időszakot intézményvezetőként töltöttem. Vezetésem alatt iskoláim számos innovatív projektet valósítottak meg, hazai és nemzetközi pályázatokat nyertünk. Az ABACUSAN Stúdió pedagógiai vezetőjeként a különféle pedagógiai programok – versenyek, szakkörök, táborok, pályaorientációs foglalkozások szervezése, pedagógiai programjának meghatározása, a kiemelkedő tehetségek számára egyéni fejlesztések kialakítása, valamint a magas szakmai tudású, kreatív pedagógus csapat kiválasztása és összefogása a feladatom. Az Abacusan Partneriskola program keretében a szakmai tanácsadás, az iskolára szabott tematika kialakítása és a pedagógusok továbbképzésének koordinálása a feladatom.

Összes programja


Köv. időpont:
Nincs jövőbeni alkalom.


Zajlik hetente 2020. 09. 15. és 2021. 05. 31. között:
Pénteken
16:30 - 18:00


A robotok köztünk vannak! Gyere, építs, programozz Te is velünk egy jó hangulatú társaságban! Alakítsd a jövődet, formáld a jövőnket!

Az Abacusan Stúdió Robotika szakkörére olyan 9-15 éves általános iskolás diákokat várunk, akiket érdekelnek a műszaki feladatok, a programozás – a robotika. Programozható robotépítő és konstrukciós készleteink felhasználásával, differenciált tematikával, a gyermekek kreativitására építve vezetjük be a őket ebbe az izgalmas világba.

A "mérnökpalánták" megismerkedhetnek a modern programozás alapjaival, a tervezés-megvalósítás-tesztelés folyamatával. A szakkörön a gyermekek 2-3 fős csoportokban dolgoznak, így felfedezhetik, megismerhetik a csapatmunka fontosságát, az abban rejlő lehetőségeket, és élvezhetik a játék örömét is.
A robotika és a programozás terén különböző előismeretekkel rendelkező gyermekek számára differenciált feladatokkal tesszük értékessé a szakkörön töltött időt. Külföldi jó gyakorlatok adaptálásával kialakított tematikánk segíti a gyermekeket a robotika és a programozás terén kreativitásuk kibontakoztatásában.

A foglalkozás ideje: péntek 16.30-18.00 

A robotok köztünk vannak! Programozható robotépítő és konstrukciós készlet felhasználásával, differenciált tematikával programozunk, építkezünk, fejlesztjük a gyerekek kreativitását. Folyamatosan lehet csatlakozni.

Részvételi díj (magában foglalja a robotkészletek és a számítógépek használatát is): 48 000 Ft/félév (részletfizetési lehetőség)

A foglalkozásokat az Abacusan Stúdió gyakorlott foglalkozásvezetői tartják.

További információ és jelentkezés: info@abacusan.hu | +36 20 372 26 28 |abacusan.hu | facebook.com/abacusan

 

Kapcsolódó galériák:
Címkék: robotika, mérnök, programozás, gyerekeknek

KAPCSOLÓDÓ PROGRAMOK

ABACUSAN KÖLYÖK MÉRNÖK TÁBOR (archiválva 2018.08.11.)

Augusztus 6-10. Kölyök mérnök tábor 8-14 évesek.
részletek...

KAPCSOLÓDÓ ÍRÁSOK

Új foglalkozások 2016-ban (archiválva 2016.10.30.)

Új foglalkozások, tanfolyamok a kispesti kultúrházakban. A kispest.hu cikkrészlete a Wekerlei Kultúrházról.