ALKOTÓ TÁNCTÁBOR – BARANGOLÁS A KONTINENSEKEN:  DÉL-AMERIKA

ALKOTÓ TÁNCTÁBOR – BARANGOLÁS A KONTINENSEKEN: DÉL-AMERIKA

BARANGOLÁS A KONTINENSEKEN:  DÉL-AMERIKA         

A tábor létszáma betelt! Már csak várólistára tudunk jelentkezéseket elfogadni.

Június 25-29.

Kreatív tánctábor a Bettina Fitness iskola szervezésében 6-10 éveseknek.

Gyere és barangoljunk együtt Dél-Amerikába! Ismerjük meg ezt a csodálatos kontinenst, fedezzük fel az esőerdők növény és állatvilágát, Dél-Amerika sajátosságait és érdekességeit! Amire számíthatsz: elsősorban sok-sok tánc, mozgás, zene, interaktív játékok és persze jó hangulat. Pihenésként pedig Dél-Amerikához kapcsolódó mesenézés, játékos ismeretterjesztés, rajzolás, festés, ügyeskedés. Szeretettel várunk mindenkit a táborba!

Részvételi díj: 24 000 Ft/fő/5 nap

Vezeti: Ambrus Bettina csoportos fitness instruktor, gyerekfitness oktató és táncos, a Bettina Fitness iskola alapítója és szakmai vezetője (+36 70 547 7074,  bettinaambrus@gmail.com, www.bettinafitness.com)

Az általános tudnivalókat, befizetéssel kapcsolatos információkat megtalálja itt: http://wkk.kispest.hu/program/668/2018-as-taborokrol-altalaban

A tábor jelentkezési és befizetési határideje: június 8.

Címkék: kreatív, tánc, tábor
Részletek
Időpont
2018. 06. 25. és 2018. 11. 25. között hetente:
Hétfő 08:00 - 17:00
Kedd 08:00 - 17:00
Szerda 08:00 - 17:00
Csütörtök 08:00 - 17:00
Péntek 08:00 - 17:00
Legközelebbi alkalom
-
Foglalkozásvezető

Ambrus Bettina
Email: bettinaambrus@gmail.com
Telefonszám: +36 70 547 7074
Bemutatkozás:
6 és 17 éves korom között versenyszerűen táncoltam modern és show táncot, illetve musicalt, jazz balettet. Mindezek mellett tanultam klasszikus balett és kortárs tánc alapokat, valamint belekóstoltam a latin és sztenderd versenytáncokba is. A kisebb regionális versenyek mellett számos országos és nemzetközi versenyen is részt vettem. Eredményeim közül a legbüszkébb a 2008-as show tánc Európa Bajnokságon, formáció kategóriában elért 2. helyezésre vagyok. A versenyek mellett számtalan kisebb-nagyobb fellépésen vettem részt rengeteg felállásban, így már egész hamar meglehetősen nagy színpadi rutint szereztem. Egyetemi éveim alatt 3 évig egy tánc és fitnesz egyesületben tevékenykedtem edzőként, ezelőtt pedig 2 évig tanítottam egy tánciskolában. 2015- ben az addigi szenvedélyemet, hobbimat és gyakorlati tudásomat hivatalos szakmai alapokra helyeztem és elvégeztem a csoportos fitness instruktori képzést. Ezután 2016-ban megalapítottam a Bettina Fitness iskolát, melyre nagyon büszke vagyok, és melynek azóta Budapesten és Pest megyében összesen majdnem 100 tagja van! Heti szinten csaknem 10 gyermekcsoportnak tartok gyerekfitnesz és tánc tanfolyamot, és további, folyamatos bővülést tervezek. Nagyon boldog vagyok, hogy fiatal korom ellenére már most elmondhatom, hogy imádom a munkámat! Foglalkozásaimon nagy hangsúlyt fektetek a rendszerességre, a helyes technikai kivitelezésre és a prevencióra. Legfőbb célom, hogy a gyerekek szeressenek mozogni, jó kedvvel jöjjenek az edzésekre, nyomás és stressz nélkül legyenek képesek teljesíteni, fejlődjön az akaraterejük és a kitartásuk, valamint hogy már egészen kis korban beépüljön a heti rutinjukba a rendszeres sport.

Összes programja