DINAMIKUS JÓGA

DINAMIKUS JÓGA

DINAMIKUS JÓGA

Ezen az órán a fundamentális alap ászanákkal dolgozunk leginkább, a légzés és mozgás tökéletes kombinációjával.
Megdolgoztatjuk a testet, a mélyizomzatot, majd egy kellemes nyújtással és relaxációval zárjuk az órát, mindezt jó zenékre, befogadható stílusban tesszük.
Erősítünk, és közben levezetjük a hétköznapi stresszt. Mozgás és megállás, erő és könnyedség, ez jellemzi az óráimat.

Kezdőknek, haladóknak, nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlom ezt az óratípust. Kiscsoportos óra révén pedig egyénileg is több figyelmet szentelek Rád.

Időpont: kedd 19:30-20:30, csütörtök 18:15-19:15
 Kérlek, legkésőbb órakezdés előtt 10 perccel érkezz meg!

Részvételéi díj: 2 500 Ft/alkalom, bérlet 11 000 Ft/5 alkalom, ami felhasználható 2 hónapig
24 órán belüli lemondás esetén felszámítom az óradíjat!

Jelentkezés üzenetben, az alábbi elérhetőségeken: Gombai Eszter | esztergombai@gmail.com | https://www.instagram.com/eletmood_eszter/

 

Részletek
Időpont
2023. 09. 05. és 2024. 06. 13. között hetente:
Kedd 19:30 - 20:30
Csütörtök 18:15 - 19:15
Legközelebbi alkalom
2023.10.03., kedd 19:30 - 20:30
Foglalkozásvezető

Vértes-Gombai Eszter
Email: eszter@eletmood.hu
Bemutatkozás:
Vértes-Gombai Eszter vagyok, jógaoktató, életmód tanácsadó Eredetileg közgazdaságtant tanultam az egyetemen, és a kereskedelemben dolgoztam sok évig, mellette pedig hobbi fitnesz versenyző voltam, de a testem egyre kevésbé bírta a hajtást. Mint sokunknak, nekem is nagy változásokat hoztak a 3 évvel ezelőtti lezárások. Felbontották a munkaszerződésem, és vállalkozó lettem. Bezártak az edzőtermek, így itthon elkezdtem jógázni, ami addig távol állt tőlem, hiszen életem első jógaórájáról úgy jöttem ki, hogy soha többet nem jógázom. Az élet fintora, hogy beleszerettem ebbe a mozgásformába, és immáron oktatom is azt, a Yogasecrets Akadémián végeztem el a RYT Hatha200 jógaokatatói képzést, és az egyéni jóga, valamint YS the Method modulokat. A jóga számomra a testtudatosságról szól, miközben észrevétlenül csendesíti le a túlterhelt elménket, ami 0-24-ben pörög a mai világban. Megtanít figyelni, a jelenben lenni, és elengedni. Minőségi énidő a 21. századi dzsungelben. Sok szeretettel várlak az óráimon!

Összes programja